Taarbæk Strandvej 95, 1. th., 2930 Klampenborg

92M2 med 2 altaner og udsigt

Lige overfor Taarbæk havn udbydes nu denne skønne 3 værelses lejlighed med 2 altaner.

Den ene med udsigt til havet og den anden med udsigt ind mod Dyrehaven.
Lejligheden ligger på 1.sal i en aldeles pæn og velholdt hvidpudset ejendom beliggende lige midt i det hyggelige Tårbæk mellem Øresund og Dyrehaven. Den markante hvide ejendom blev indtil 1937 drevet som hotel, hvorefter den blev indrettet til lejligheder og herefter fik status som udlejningsejendom.
Taarbæk bærer præg af at være et forhenværende fiskerleje og er idag en lille hyggelig bydel nord for København med en blanding af stråtækte hus, murermestervillaer og beboelsesejendomme og med et helt unikt lokalmiljø, som ikke findes andre steder så tæt på København.

Lejligheden indeholder 92M2 veldisponeret bolig med entré, oprindeligt køkken, 2 stuer - den ene med adgang til stor sydvendt altan med udsigt til havet - samt et soveværelse i en rigtig god størrelse. Den ene stue har et stort hjørnevindue, som giver masser af lys til hele lejligheden. Badeværelset står ligeledes i oprindelig stil med hvide kakler på vægge, terrazzogulv samt badekar. Desuden er der adgang til altan mod Dyrehaven.
Der er brugsret til kælderrum, fælles vaskeri, fælles velpasset haveanlæg samt tagterrasse med panoramaudsigt over Øresund.

For yderligere oplysninger/fremvisning kan Projektleder Ulla Søndermark kontaktes på tlf. 22 32 19 42 eller på mail us@aruphvidt.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.