Sortedam Dossering 41B, 1. tv., 2200 København N

Lys 3 værelses med kig til søerne
Skøn altan med aftensol
Her har du mulighed for at erhverve en lejlighed på en af Københavns mest eftertragtede adresser blot få skridt fra Søerne. Lige om hjørnet møder du Ryesgade med sin hyggelige atmosfære og mange forskelligartede caféer og restauranter. Du kommer til at bo midt mellem det spændende og livlige Nørrebro og Østerbrogades mange handlemuligheder samtidig med at lejlighedens beliggenhed er aldeles rolig. Herfra kan det meste nåes til fods eller på cykel og samtidig er der ikke langt til diverse transportmuligheder såsom den nye metro.
Lejligheden råder over 83 M2 fordelt på to stuer med store vinduespartier og fra den ene stue er der adgang til sydvest vendt altan med den skønneste udsigt til Københavns søer. Derudover rummer lejligheden en fordelingsgang med indbygningsskabe og plads til diverse opbevaring samt et soveværelse. Badeværelset er i oprindelig stil, og står pænt og velholdt med fint terrazzogulv, lyse klinker på vægge og med badekar.
Køkkenet, som ligger for enden af entréen, har en god størrelse til også at indrette en lille spiseplads. Det står i oprindelig stil med træelementer.
Dette er en oplagt mulighed for at sætte dit eget præg på din nye bolig.
Ejendommen er fra 1963 og er opført i røde mursten og har elevator(er). Der er en hyggelig grøn forhave lige ud til søerne, og gode private parkeringsmuligheder for ejendommens beboere. Derudover har lejligheden et kælderrum samt brugsret til vaskeri og cykelopbevaring i kælderen. Lejligheden er en del af en meget veldrevet ejerforening, som du kan læse mere om på ejerrforeningens hjemmeside: www.ejerforeningen.org .
For yderligere information om fremvisning m.m., kontakt os på tlf. 22 32 19 42 eller send en mail til us@aruphvidt.dk .

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.